top of page

Hennie

IMG_2112.jpg

Sensitief

Ik werk vooral vanuit gevoel en intuïtie. Ik kan me goed inleven in andermans situatie. Mijn talent is dat ik snel tot de kernvraag kom. Met scherpe vragen, een frisse kijk op de situatie, geef ik je inspiratie en help ik je vol positieve energie, je mooiste reis te maken.

Avontuurlijk

Reizen is mijn grote passie. Tijdens het reizen kom je altijd dingen tegen waar je geen rekening mee hebt gehouden. Kom je in situaties waar je wel keuzes moet maken. Hier is soms moed voor nodig. Hoe ga je om met deze uitdagingen?

Ik help je om het onbekende pad te betreden en keuzes te maken op jouw reis om een happy miljonair te worden.

Inspirator

Mijn kennis, mijn ervaringen, mijn “fouten”. Alles wat ik heb meegemaakt op mijn reis naar the happy miljonair, deel ik met jullie op dit platform. Graag inspireer ik mensen om ook de stap te zetten en in actie te komen.

Techy

Alles van technische innovatie wat het leven makkelijker maakt, vind ik interessant. Zo gebruik ik ook de nieuwste technologieën bij mijn coaching, om betere inzichten te krijgen.

Sportief

Wat ik zo mooi vind aan sporten is dat je in staat bent elke keer weer, je grens te verleggen. Wie had er gedacht dat ik ooit de marathon van New York zou lopen?

5 november 2017 was het zover!

Een mooi inzicht: met kleine stappen vooruit, kun je grootste prestaties bereiken!

bottom of page